Με δελτίο τύπου ο επικεφαλής της Δημιουργικής Ανανέωσης κ. Στεφανίδης Κυριάκος ανακοινώνη την απόσυρση της παράταξης από την διεκδίκηση της δημαρχίας Θερμαϊκού στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Και ευχαριστεί τους δημότες που στάθηκαν δίπλα του:

Σήμερα 27 Απριλίου 2014 συνεδρίασε η συντονιστική επιτροπή της παράταξής μας. Εξέτασε όλες τις δυνατότητες για τη συμμετοχή μας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Διαπιστώθηκε ότι δεν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις καθόδου μας.
Η παράταξή μας παραμένει ενωμένη, συμπαγής και θα συνεχίσει να συμμετέχει δυναμικά στα πολιτικά δρώμενα του δήμου μας.
Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς όλους εσάς που μας πιστέψατε και μας συμπαρασταθήκατε με οποιονδήποτε τρόπο σ’ αυτόν τον αγώνα.

Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
«ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ  ΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ

Στεφανίδης Κυριάκος
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Από δω μας τα 'πε ο Στεφανίδης, από κει μας τα 'πε ο Στεφανίδης, τελικά ούτε 100 άτομα δεν κατάφερε να πείσει για να κάνει ψηφοδέλτιο. Τρία τινά συμβαίνουν: είτε εμείς είμαστε βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε τις πρωτοποριακές ιδέες του, είτε αυτός δεν τα λέει καλά, είτε αυτός προβαίνει σε παιχνίδια και τακτικές που δε συνάδουν με τα λεγόμενα του και άρα δεν εμπνέουν. Αν όμως τον δούμε να συνεργάζεται και με κανένα από τους άλλους συνδυασμούς......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι κρίμα να υπάρχουν τοσο ρηχά σκεπτόμενοι άνθρωποι όπως του ατόμου που σχολίασε απο πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.