Νέο αναπτυξιακό μοντέλο και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη

Ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για το Δήμο Θερμαϊκού και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη είναι οι δύο βασικοί άξονες του προεκλογικού προγράμματος της παράταξης ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στο επίσημο ιστότοπο: http://www.dimiourgikiananeosi.gr.
Το πρόγραμμα δεν είναι απλώς προεκλογικές εξαγγελίες, αλλά δεσμεύσεις. Βασικό χαρακτηριστικό είναι ότι σχεδιάστηκε από τους ίδιους τους ανθρώπους του συνδυασμού και δεν αποτελεί έργο κάποιας εταιρίας επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων. Στηρίχθηκε στο στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό του Δήμου, στο οποίο συμμετείχε ο ίδιος ο επικεφαλής της παράταξης, υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού Κυριάκος Στεφανίδης. Είναι δεσμεύσεις τις οποίες πιστεύουμε και θεωρούμε ότι έπρεπε να είχαν υλοποιηθεί εδώ και χρόνια.
Υποσχόμαστε ότι θα παραλάβουμε την Διοίκηση, αφού πρώτα γίνει ενδελεχής έλεγχος των περιουσιακών και οικονομικών στοιχείων του Δήμου από ορκωτούς λογιστές.
Θεωρούμε υποχρέωση της δημοτικής αρχής να έχει αξιοπρεπή καθαριότητα, καλύτερο φωτισμό και προσβασιμότητα σε όλα τα σημεία με κατάλληλο οδικό δίκτυο. Όμως το όραμά μας είναι:
·         Η δημιουργία ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου, το οποίο θα υλοποιηθεί μέσα από: τη διοικητική αναδιοργάνωση του Δήμου, τον ευπρεπισμό του Δήμου, την πλήρη αξιοποίηση του φυσικού πλούτου και των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του τόπου μας, την προσέλκυση επενδυτών και τη διευκόλυνση των επιχειρηματιών, την αξιοποίηση της περιουσίας του Δήμου για κοινωφελείς σκοπούς, την ανάδειξη της πολιτιστικής και ιστορικής κληρονομίας μας.
·         Η βελτίωση της ποιότητας ζωής και της κοινωνικής ευημερίας των Δημοτών μας μέσα από: τη λειτουργική ανασυγκρότηση της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, την ενίσχυση των υπηρεσιών υγείας, την βελτίωση του αισθήματος ασφάλειας, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών μέσα από ένα πλήρως εκσυγχρονισμένο και ψηφιοποιημένο δήμο, έργα μικρής κλίμακας σε πεζοδρόμια και δρόμους.
Έχουμε ένα Δήμο με τέτοια γεωμορφολογικά πλεονεκτήματα, όσο κανένας άλλος. Οι αναπτυξιακές προοπτικές είναι τεράστιες και χρειάζεται μια δημοτική αρχή που να γνωρίζει και να δρα δυναμικά για το συμφέρον του συνόλου. Η σημερινή οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας σε συνδυασμό με το τεράστιο χρέος που κληρονομήσαμε από τις προηγούμενες διοικήσεις καθιστά επιβεβλημένη την εκλογή μιας δυναμικής και έντιμης διοίκησης με συγκεκριμένο και υλοποιήσιμο αναπτυξιακό πρόγραμμα.

Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το προεκλογικό πρόγραμμα στη διεύθυνση: http://www.dimiourgikiananeosi.gr/files/----------pdf.pdf
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μια από τα ίδια και το πρόγραμμα του κου Στεφανίδη. Μια λίστα ευχών, γενικόλογων και απροσδιόριστων. Τίποτα συγκεκριμένο, τίποτα κοστολογημένο, τίποτα μετρήσιμο, τίποτα σχεδιασμένο... Και διερωτώμαστε σαν απλοί ψηφοφόροι: Γιατί να προτιμήσουμε τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ έναντι των υπολοίπων παρατάξεων;;; Δυστυχώς είναι πολύ κατώτερο των προσδοκιών που θέλει να καλλιεργήσει ο κος Στεφανίδης για την παράταξή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.