Το Δ.Σ και η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Πολιτιστικού-Οικολογικού Συλλόγου Περαίας

Ευχαριστεί όλους τους φίλους αιμοδότες που συνέβαλαν στην επιτυχία κι αυτής της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.

Αυτή τη φορά προσήλθαν 72 αιμοδότες από τους οποίους αιμοδότησαν οι 66

Λεπτομέρειες ,παραλειπόμενα και στατιστικά θα δημοσιευθούν στην εφημερίδα μας το ΠΕΡΙΣΚΟΠΕΙΟ Απριλίου.

Η επόμενη Αιμοδοσία του Συλλόγου μας θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο (τέσσερεις μήνες μετά , οπότε όλοι μας μπορούμε να ξαναδώσουμε).

Με τιμή
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας


Υ.Σ.

· Προς νέους αιμοδότες: Αχρείαστο να είναι αλλά αν χρειαστείτε αίμα εσείς ή συγγενείς σας μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα:

6985897761 κινητό του Π.Ο.Σ.Π. 6978312941 Μαριάνθη Γεωργούλα (πρόεδρος Π.Ο.Σ.Π.) 6972287897 Πασάλογλου Κώστας (έφορος αιμοδοσίας)

Όσο υπάρχει περίσσευμα μονάδων αίματος στην τράπεζά μας (προς το παρόν υπάρχουν περίπου 568)μπορούν να χορηγηθούν μονάδες και σε άτομα που ποτέ δεν αιμοδότησαν για την τράπεζά μας και δεν είναι συγγενείς πρώτου βαθμού αιμοδότη.

Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με μια υπόσχεσή τους ότι θα αιμοδοτήσουν στην αμέσως επόμενη αιμοδοσία.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΡΑΙΑΣ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.