Ο νέος διαδικτυακός πανικός ακούει στο όνομα Ρένα Δούρου και τα... "παλαμάκια" που χτυπούσε στον Άκη Τσοχατζόπουλο όταν εκείνος ήταν υπουργός και η νυν περιφέρειαρχης δέκα χρόνια μεγαλύτερη.
Η Ρένα Δούρου εθεάθη λοιπόν σε φωτογραφία που δημοσίευσε ιστολόγιο να χτυπά με περίσσιο κέφι και ενθουσιασμό παλαμάκια σε ζειμπέκικο του τότε υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου. 
Το γεγονός βέβαια ότι φαίνεται τελείως διαφορετική και γύρω στα 10 χρόνια μεγαλύτερη από ό,τι δείχνει σήμερα, είναι μια μικρή λεπτομέρεια που διόλου δεν προβλημάτισε αυτόν που ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. 
Η ίδια η περιφερειάρχης σχολιάζοντας τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Twitter είπε με δηκτικό τρόπο: 
«Δεν θέλω να σας στεναχωρήσω αλλά δεν είμαι ο Benjamin Button & ουδεμία σχέση έχω με την εικονιζόμενη. Ευχαριστώ». 
Μάλιστα, ανήρτησε και μια δεύτερη φωτογραφία όπου διαφαίνεται μέσα στο πλήθος που ζητωκραυγάζει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ούν. 

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.