famellos1Σπόροι βασιλικού για μια νέα αρχή στο Δήμο Θέρμης!
Χαλάλι σου βασιλικέ / όσο νερό κι αν πίνεις,
γιατί το κάμεις άρωμα / και πίσω μου το δίνεις
Υποψήφιοι, μέλη και φίλοι της Παρέμβασης Πολιτών Δήμου Θέρμης, με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θέρμης, Σωκράτη Φάμελλο, περιόδευσαν το πρωί του Σαββάτου 10 Μαΐου, στην αγορά της Θέρμης.
Αντί, όμως, του κλασικού προεκλογικού υλικού και κούφιες υποσχέσεις μοίρασαν σπόρους βασιλικού, ως μια συμβολική χειρονομία, έτσι ώστε να φυτρώσει το νέο και η αισιοδοξία που κομίζει σ’ αυτές τις εκλογές η Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης!
Τα μέλη της Παρέμβασης συζήτησαν με τους πολίτες και εξήγησαν το όραμά τους για μια λειτουργία των κοινοτήτων με δημοκρατία, διαφάνεια και ανθρώπους που έχουν όρεξη, ιδέες και όνειρα, πραγματικά ανεξάρτητους και με επιθυμία να υπηρετήσουν τον τόπο τους
Παρέμβαση Πολιτών Δήμου Θέρμης
Ας φυτέψουμε αυτούς τους σπόρους για μια νέα αρχή αισιόδοξη που όλοι εμείς μαζί θα φροντίσουμε να αποδώσει!
Αναλαμβάνουμε το ρόλο του ενεργού πολίτη!
Δεν αναθέτουμε την προσπάθεια αυτή σε άλλους!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.