Την Τρίτη 06-05-2014 ένας συμπολίτης μας, κάτοικος του Δήμου Θερμαϊκού, αυτοκτόνησε εξαιτίας της άθλιας οικονομικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει. Με τη γνωστοποίηση του τραγικού συμβάντος η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Β’ Θεσσαλονίκης Λίτσα Αμμανατίδου-Πασχαλίδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Άλλος ένας συμπολίτης μας, συνδημότης μου, θυσιάστηκε στον βωμό του success story των κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλου. Ένας συνάνθρωπός μας, ο οποίος βρέθηκε σε οικτρή οικονομική κατάσταση μετά το «κούρεμα» των ομολόγων του ελληνικού δημοσίου στα οποία είχε επενδύσει τις οικονομίες του, δεν άντεξε και τελικά αυτοκτόνησε. Σε προσωπικό επίπεδο εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια και τους οικείους του και ως πολίτης και ως εκλεγμένη εκπρόσωπος των συμπολιτών μου αγανακτώ. Η ελληνική κοινωνία μετράει θύματα από την πολιτική της συγκυβέρνησης. Αυτό στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι απλό σχήμα λόγου. Οι κκ Σαμαράς και Βενιζέλος εξαπάτησαν κυριολεκτικά τους μικροομολογιούχους με συνέπειες τραγικές, όπως και αυτή η αυτοκτονία, που προστίθεται στον μακρύ κατάλογο των αυτοκτονιών, που είτε είδαν είτε όχι το φως της δημοσιότητας. Οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος είναι οι αυτουργοί ενός διαρκούς εγκλήματος σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας και πλέον δεν είναι αρκετός μόνο ο θρήνος για τα πραγματικά ή μεταφορικά θύματα της πολιτικής τους. Πρέπει όλοι να αγωνιστούμε για να τους ανατρέψουμε.»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.