Μετά την πρόκριση όλων των αθλητών του ΑΙΑΝΤΑ στην προκριματική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Περαία τον Μάρτιο ακολούθησε η επιτυχία στον τελικό.
     Ετσι η ομάδα των αθλητών και αθλητριών του αγωνιστικού ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ των Α΄-Β΄και Γ΄κατηγοριών  βρέθηκε στις 10 και 11 Μαίου στο κλειστό γυμναστήριο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στην Αθήνα ανάμεσα στους 20 καλύτερους από όλη την Ελλαδα!
Η προσπάθεια και η προπόνηση ενός ολόκληρου χρόνου απέδωσαν καρπούς!
Η ΑΝΤΩΝΙΑ  ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ  κατέκτησε  την ΠΡΩΤΗ θέση στην ΕΛΛΑΔΑ στην κατηγορία των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ στο ατομικό ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Η ΑΓΓΕΛΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ την θέση στο ατ. ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και την στο Δ.Μ.Τ.
Η  ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ την στο ΔΙΠΛΟ ΜΙΝΙ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ
Η ομάδα των ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ μας αποτελούμενη από τις ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ , ΑΓΓΕΛΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ και  ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ  κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ και στο ΔΜΤ και ανακηρύχθηκε  ΧΡΥΣΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ!
Ο  ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ  για πρώτη χρονιά στην κατηγορία των ΕΦΗΒΩΝ κατέκτησε την 4η πανελλήνια θέση
και ο ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ στην κατηγορία των ΠΑΙΔΩΝ την 8η θέση.
Μια ατυχία κράτησε την αθλήτρια μας ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΛΚΑΝΟΥ εκτός τελικού!
Στο ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ τα ζευγάρια μας κατέκτησαν:
EΛΙΣΑΒΕΤ ΒΑΛΚΑΝΟΥ - ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ  5η θέση
ΙΩΑΝΝΑ ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ - ΑΓΓΕΛΑ  ΤΖΙΟΥΤΖΙΑ  8η θέση  και
ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ -  ΝΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΑΚΗΣ  5η θέση.

     Η διοίκηση του ΑΙΑΝΤΑ αισθάνεται ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα και εύχεται στους αθλητές και αθλήτριες της ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και υπόσχεται να βρίσκεται πάντα δίπλα τους, προσπαθώντας να τους προσφέρει το καλύτερο δυνατό!  Επίσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ αξίζουν και στον προπονητή του ΤΡΑΜΠΟΛΙΝΟ  ΒΑΛΕΡΙΟ ΓΚΕΒΟΡΚΙΑΝ!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ευχόμαστε και στους αθλητές και αθλήτριες της Δ΄κατηγορίας που θα αγωνιστούν στον ΤΕΛΙΚΟ στις 22 Ιουνίου 2014!
Από το Δ.Σ.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.