Σε πραγματικά δεινή θέση πρέπει να βρίσκεται ο μάγος του Θερμαϊκού κ. Γιώργος Τσαμασλής. Και προφανώς η τελευταία κίνηση προσχώρησης που με διθυραμβικό τρόπο διατυμπανίζει το επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο. Ήταν γνωστή η πρόθεση ενός άλλου (από την παρέα των "μουγκών" της ομάδας Αλεξανδρή) να βρει στέγη υπό την σκέπη του Αντιπεριφερειάρχη, του Κώστα Μπάρμπα. Και το επεδίωξε πριν ένα μήνα, αλλά τότε κύκλοι του επικεφαλής διέδιδαν ότι βρήκε πόρτα γιατί δεν τον ήθελε άλλος τελευταία νεοεισελθών και χειριζόμενος τα  της προβολής του ψηφοδελτίου θέματα. Η άποψη που έπαιξε τότε ήταν ότι "δεν γουστάρουμε εκβιασμούς από κανένα". Να όμως που δεν άργησε να "γυρίσει ο τροχός" και θα δούμε και άλλους δυο (μήπως είναι οι πρώτοι; εδώ το ψηφοδέλτιο θυμίζει γκαγκστερική ταινία πριν ν' αρχίσει το πιστολίδι") άσπονδους συνυποψηφίους κάτω από την ίδια πολιτική στέγη. Αυτής του μνημονίου και της υποταγής.

Να σας πούμε τώρα τι ανάγκασε τον Γιώργο Τσαμασλή να αλλάξει πλεύση;

Τα αυξημένα ποσοστά της Συμπολιτείας, που δείχνει να βρίσκεται κοντά στο πλασάρισμα στην πρώτη θέση. Και αυτό είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος αλλά και σύμβουλος να δυναμώσει (;) όσο μπορεί, έστω και τελευταία στιγμή το αδύναμο - "ρέπλικα Αλεξανδρή" ψηφοδέλτιό του.


Το δελτίο τύπου του ΘΕΡΜΑγΙΚΟΥ:

Και νέα προσχώρηση στο συνδυασμό «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους». Δυνατά στελέχη ενισχύουν την προσπάθεια για τη νίκη!!!

Τη δυναμική αλλά και το πόσο ελκυστικός είναι ο συνδυασμός «ΘΕΡΜΑγΙΚΟΣ – Καλύτερη ζωή για όλους», καταδεικνύει η απόφαση του Αντιδημάρχου Θερμαϊκού, Κώστα Μπάρμπα, να συνταχθεί στον αγώνα του υποψηφίου Δημάρχου, Γιώργου Τσαμασλή. Ο Κώστας Μπάρμπας κατέρχεται στις Δημοτικές Εκλογές ως υποψήφιος για το Δημοτικό Διαμέρισμα Θερμαϊκού, ενισχύοντας το ήδη δυναμικό ψηφοδέλτιό μας, με τις γνώσεις, την εμπειρία και το κύρος του.

«Από την πρώτη στιγμή, φαίνεται πως κερδίζουμε την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των συμπολιτών μας, με τις συνεχείς προσχωρήσεις υποψηφίων στο ψηφοδέλτιό μας, ο αριθμός των οποίων είναι κατά πολύ μεγαλύτερος από τους αντίστοιχους των άλλων συνδυασμών. Με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζουμε τον Κώστα Μπάρμπα, ο οποίος συμπορεύεται μαζί μας και ενώνει τις δυνάμεις του με αυτές των υπόλοιπων συνυποψηφίων του, ώστε ο συνδυασμός μας να κερδίσει τη μεγάλη μάχη των εκλογών, και να κάνει πράξη στους συνδημότες μας, όλα όσα έχει θέσει ως προτεραιότητες στο πρόγραμμά του», υπογράμμισε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θερμαϊκού, Γιώργος Τσαμασλής.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Ο Μπάρμπας δεν είναι που δήλωσε δημόσια σε μπλόγκς πως θα στηρίξει μόνο τοπικό υποψήφιο εκ Περαίας ;
    Ε ρε κωλοτούμπες που γίνονται . Αφου μας καθάρισε τα σκουπίδια τώρα ξαναζητάει ψήφο . Θα φάει καλά . όχι μόνον αυτός αλλά και όλοι οι υποψήφιοι Αλεξανδρή .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.