Στην περιοδεία του υποψήφιου Δημάρχου Θέρμης Σωκράτη Φάμελλου με υποψήφιους του συνδυασμού ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ στη λαϊκή αγορά και στα μαγαζιά των Βασιλικών, σήμερα 16 Μαΐου, διαπιστώσαμε ότι οι διανομείς της εφημερίδας του Δήμου, που πληρώνονται από σύμβαση του Δήμου Θέρμης, μοίραζαν σε κάθε σπίτι και μαγαζί μαζί με την εφημερίδα του Δήμου ΘΕΡΜΗΣ ΔΡΩΜΕΝΑ και μία προεκλογική επιστολή του απερχόμενου δημάρχου και της παράταξής του.


Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ έχει στη διάθεσή της φωτογραφικό υλικό ενώ το συμβάν έγινε μπροστά και σε υποψήφιο της παράταξης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ.

Το γεγονός αυτό, που αφορά περισσότερα του ενός συνεργεία διανομής, προκάλεσε την έντονη αντίδραση και των κατοίκων των Βασιλικών, που διαπίστωσαν πως χρησιμοποιούνται οι δημοτικοί πόροι.

Οι φωτογραφίες θα αναρτηθούν σε λίγο στη σελίδα μας. Αντίστοιχο περιστατικό έγινε και χθες στην επέκταση Θέρμης με δημοτικό όχημα, του οποίου τον αριθμό κυκλοφορίας έχουμε στη διάθεσή μας.

Το Συντονιστικό της ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ θα αξιολογήσει τις επόμενες κινήσεις για το ζήτημα αυτό και την πιθανότητα προσφυγής στα αρμόδια όργανα.

Απέναντι σε τέτοια παλαιοκομματική λειτουργία εμείς έχουμε να αντιτάξουμε την πληροφόρηση των πολιτών και τη καταδίκη αυτών των πρακτικών στην κάλπη !
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.