Η Ελλάδα επιστρέφει σε χρόνια αυταρχισμού. Επιχειρείται να μην γίνει το δημοψήφισμα για το νερό, αφού είναι δεδομένο ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών αύριο θα αρνηθεί το ξεπούλημα που θέλει να κάνει στην ΕΥΑΘ η κυβέρνηση της υποτέλειας. 

Πιστεύει η κυβέρνηση ότι με συλλήψεις και απειλές θα σταματήσει το δημοψήφισμα ;Με σύλληψη απειλούνται όσοι στήσουν κάλπες ή αξιοποιήσουν εκλογικούς καταλόγους για το δημοψήφισμα για το νερό στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με έγγραφο του Εισαγγελέα. Αυτή η εξέλιξη έρχεται λίγο μετά το «φρένο» που έβαλε το υπουργείο Εσωτερικών στη διεξαγωγή του αυριανού δημοψηφίσματος με την επιστολή του Γιάννη Μιχελάκη προς τον υπουργό Δικαιοσύνης και τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου του προεδρείου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και εκπροσώπων του συντονιστικού φορέα «SOSτε το νερό», τονίστηκε ότι το δημοψήφισμα θα γίνει.

Θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα χωρίς κανένα πρόβλημα νομιμότητας. Οι καταστάσεις πολιτών που θα δοθούν στις εφορευτικές θα διασφαλίσουν απόλυτα το αδιάβλητο του δημοψηφίσματος και την προστασία των εφορευτικών επιτροπών του δημοψηφίσματος.



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.