Ένα δυνατό debate παρακολουθήσαμε χθες το βράδυ μεταξύ Μαυρομάτη και Τσαμασλή, που διοργανώθηκε από την ΔΙΟΝ τηλεόραση με οικοδεσπότη τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Τριανταφυλλίδη.
 Έκδηλη ήταν η προσπάθεια του Μαυρομάτη να ξεπεράσει ως τυπική διαδικασία την ψηφοφορία της επόμενης Κυριακής, θεωρώντας ότι το ποσοστό (47,2%) που πήρε από την πρώτη θα του δώσει άνετα την δημαρχία. 
Δεν έδειξε να συμμερίζεται την άποψη αυτή ο Γιώργος Τσαμασλής, ο οποίος προκειμένου να μπει όσο πιο δυνατά μπορεί στην δεύτερη Κυριακή δεν διστάζει να μπει σε επικίνδυνα νερά ακροβατώντας σε καινοφανείς προσεγγίσεις. Αποφάσισε  φαίνεται (καθυστερημένα) να πετάξει τα βαρίδια της προηγούμενης διοίκησης επιχειρώντας να αποστασιοποιηθεί έντονα από τον Γιάννη Αλεξανδρή και από πρακτικές και πολιτικές που χρεώνεται αυτός και οι αντιδήμαρχοί του (που φαίνεται πως εκλέγονται ξανά με τον Γιώργο Τσαμασλή). 
Έκανε έντονη επίθεση στον Γιάννη Μαυρομάτη καταθέτοντας τα έγγραφα της εφορίας Καλαμαριάς για τις κατασχέσεις και την απειλή πλειστηριασμού των 39 ακινήτων του Δήμου και χρέωσε πιθανή "συγκάλυψη" της υπόθεσης από την διοίκηση Αλεξανδρή (;). Κατηγόρησε ευθέως τον πρώην Δήμαρχο Μηχανιώνας για το χρέος των 900.000 € (από την υπεξαίρεση του ταμείου Μηχανιώνας) που θα κληθούν να το καλύψουν οι δημότες. Δικαιωμένος αντέτεινε πως είναι ο Γιάννης Μαυρομάτης ρίχνοντας τις ευθύνες του ελλείμματος στον ταμία και στην Εθνική Τράπεζα (από την οποία θα διεκδικηθεί όπως είπε το χρηματικό ποσό).

Δείτε τα βίντεο που παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον: 




Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.