Σήμερα το πρωί ένας νεαρός συμπολίτης μας έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος που οφείλεται στην αναλγησία των υπευθύνων, την αδιαφορία της τοπικής αυτοδιοίκησης και την αμέλεια των διερχόμενων οδηγών.

Από τότε που έγινε η διάνοιξη της επαρχιακής οδού Επανομής – Πλαγιαρίου, έχουν συμβεί στο ίδιο σημείο παρόμοια ατυχήματα που έχουν κοστίσει, σε ορισμένες περιπτώσεις, ανθρώπινες ζωές.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΟΎ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΎ ΚΙΓΚΛΙΔΩΜΑΤΟΣ, στο 26ο χλμ της επαρχιακής οδού Πλαγιαρίου – Επανομής (από Θεσ/νίκη) μπροστά από το ΜΑΣΟΥΤΗ και στο 1ο χλμ την ίδιας οδού προς Θεσ/νίκη, μπροστά από το LIDL.
Η έλλειψη οδικής παιδείας είναι αναμφισβήτητα η κύρια αιτία που οδηγεί σε αυτά τα συμβάντα. Ωστόσο, η πολιτεία είναι υπεύθυνη να αντισταθμίσει αυτό το έλλειμμα και να λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Σε κάθε αντίθετη περίπτωση, η τοπική αυτοδιοίκηση και ο κάθε πολίτης ξεχωριστά είναι ηθικός αυτουργός σε κάθε ατύχημα – δυστύχημα.
Είναι επιτακτική ανάγκη να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, για να μη δούμε άλλο αίμα στους δρόμους της Επανομής και να μη διατρέχει η ζωή όλων μας τον ίδιο κίνδυνο.
------------------------------------------------------------------------------
σημ. Υπάρχουν στα περισσότερα καταστήματα (καφέ, βιβλιοπωλεία, φαρμακεία κλπ) αντίγραφα του παρακάτω κειμένου όπου και μπορεί ο καθένας μας να υπογράψει.(Επιβάλλεται να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερες υπογραφές για να πιέσουμε προς κάθε κατεύθυνση)

Παράκληση για αναδημοσίευση και ενημέρωση του κόσμου για συμμετοχή.


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.