Μετά την αποκάλυψη πως, ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, Γ.Ανατολάκης έχει προσληφθεί ως "άνθρωπος των γραμμάτων και των τεχνών" στο Υπουργείο Παιδείας, η εφημερίδα "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" αναφέρει πως ο Θοδωρής Ζαγοράκης θα παρακολουθεί την επιτροπή Πολιτισμού και Παιδείας της Ευρωβουλής.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Αντώνης Σαμαράς, «μοίρασε» χθες το σχετικό χαρτοφυλάκιο, στη συνάντησή του με τους νέους ευρωβουλευτές του κόμματός του.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Σαμαράς : " Ζαγοράκη, απόδειξέ τους όλους ότι κάνεις γι αυτήν την θέση ! Κλίνε μας π.χ. το ουσιαστικό "ποδοσφαιριστής" "!
    Ζαγοράκης : "Ονομαστική ο ποδοσφαιριστής, γενική του μπαλαδόρου, δοτική τω παικταρά, αιτιατική τον...Ζαγοράκη, κλητική ζήτω που καήκαμε !"
    Ζήτωωωωωωωωω !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.