Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές μας!

Την Κυριακή 15/6 η Χρυσή Αυγή διοργανώνει εκδήλωση μνήμης του «Μεγάλου Έλληνα στρατηλάτη Μ. Αλέξανδρου»! Καλούν τους «Έλληνες Εθνικιστές» για «τη Μακεδονία μας» στις 19:00 στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου, προσπαθώντας για μία ακόμα φορά να εμφανιστούν στο κέντρο της πόλης!
Η τελευταία απόπειρα των χρυσαυγιτών να εμφανιστούν στο κέντρο της πόλης ήταν αποτυχημένη: τον Δεκέμβρη του 2013 κάλεσαν αρχικά στον Λευκό Πύργο, αλλά μετά από τις αντιδράσεις και τα καλέσματα αντιφασιστικών και πολιτικών οργανώσεων, αναγκάστηκαν να αλλάξουν το κάλεσμά τους και να μεταφερθούν στα Δικαστήρια, με πολύ μικρή συμμετοχή.
Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να αντιδράσει και τώρα με τον ίδιο τρόπο και να μην επιτρέψει στους φασίστες να κάνουν επίδειξη ισχύος στην πόλη μας!
Το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού καλεί στην αντιφασιστική συγκέντρωση στο Λευκό Πύργο την Κυριακή 15/6 στις 17:00!
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.