Την Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014, διεθνή ημέρα Περιβάλλοντος, στις 20:30, στο αίθριο του Δημαρχιακού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, το «SOSτε το Nερό» διοργανώνει γιορτή προς τιμή των εθελοντών και όλων όσων συνέβαλαν στη διοργάνωση και διεξαγωγή του ιστορικού δημοψηφίσματος κατά της ιδιωτικοποίησης της ΕΥΑΘ. Η γιορτή σηματοδοτεί επίσης την εγρήγορση και τη συνέχεια των προσπαθειών όλων μας να παραμείνει το νερό της Θεσσαλονίκης δημόσιο αγαθό.
Λίγες μέρες μετά το πετυχημένο δημοψήφισμα, και ενώ οι εξελίξεις γύρω από το θέμα του νερού «τρέχουν», βρισκόμαστε ξανά όλοι μαζί για να ενημερωθούμε, να συζητήσουμε, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε και να χαλαρώσουμε.
Στη γιορτή του νερού έχουν προσκληθεί η τοπική αυτοδιοίκηση μέσω της ΠΕΔ, ο Πρύτανης του ΑΠΘ, φορείς που βοήθησαν στη διοργάνωση, εθελοντές και μέλη κινήσεων και κινημάτων που συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του δημοψηφίσματος. Η πόλη γιορτάζει ένα σημαντικό γεγονός και συνεχίζει ενωμένη τον αγώνα κατά της πώλησης μετοχών της ΕΥΑΘ από την κυβέρνηση.
Η γιορτή είναι ανοιχτή σε όλους τους πολίτες που δυσφορούν με την πώληση του νερού. Μουσική διαλέγει η Πία Μπακογιώργου.
                                                    
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.