Οργή για την απάνθρωπη πατέντα των ιδιοκτητών σε πολυτελές συγκρότημα του Λονδίνου

Tα μεταλλικά καρφιά που έχουν τοποθετηθεί έξω από ένα συγκρότημα πολυτελών διαμερισμάτων στο Λονδίνο έχουν όπως όλα δείχνουν σκοπό έχουν να αποτρέψουν τους άστεγους από το να βρίσκουν καταφύγιο και να κοιμούνται εκεί.

Η εγκατάσταση προκάλεσε οργή και επικρίσεις όταν φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν στο Twitter και σταδιακά έγιναν viral και στα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από τον 33χρονο Andrew Horton στο Southwark Bridge Road την Τετάρτη, αλλά σήμερα άρχισαν να μοιράζονται μανιωδώς και αρκετοί άρχισαν να συγκρίνουν μια τέτοια αντιμετώπιση με εκείνη που γίνεται για να αποφεύγονται τα περιστέρια σε παράθυρα, βεράντες και τέντες.

Σύμφωνα με την Τelegraph υπήρξαν και κάποιοι οι οποίοι δεν ενοχλήθηκαν από τις φωτογραφίες και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα των ιδιοκτητών. Στο ρεπορτάζ αναφέρεται μια μαρτυρία ενός ανώνυμου ενοίκου του κτιρίου ο οποίος ισχυρίζεται πως υπήρχε ένας άστεγος που επί έξι εβδομάδες ενοχλούσε και κοιμόταν στο σημείο.

πηγή



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.