Ο Πρόεδρος μηνός του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Πάρις Πεντούσης συνεχίζει την τακτική του προκατόχου του μη ενημερώνοντας για τις συνεδριάσεις του οργάνου του οποίου προεδρεύει.
Από την διαύγεια ενημερωνόμαστε για τις αναγκαίες αλλαγές σε μέλη και προεδρεία των δημοτικών επιχειρήσεων, που πραγματοποιήθηκαν κατά την χθεσινή συνεδρίαση.
Έτσι στην ΔΕΥΑΘ μετά την αργία στην οποία τέθηκαν οι κκ. Βιογιατζής Γιάνης, Τροκάνας Κων/νος, Μπάρμπας Κων/νος και Ζαβέρκος Αντώνης  και την παραίτηση του κ. Τσακμάκα Ιωάννη,  το ΔΣ της επιχείρησης αναπληρώνεται με τους Γιάννη Αλεξανδρή (Πρόεδρο), Κωνσταντίνο Βογιατζή (Αντιπρόεδρο) και Παπακώστα Κούλα, Παρασχάκη Τάσο και Μαυρομάτη Γιάννη (ως μέλη).
Στο ΔΣ του ΔΗΠΠΑΚΥΘ Πρόεδρος για τις υπόλοιπες μέρες του Ιουνίου αναλαμβάνει η κ. Καραμιχαήλ Άννυ, και συμπληρώνεται το όργανο με τους κκ. Τρεύλα Κυριακή, Μπαλασά Χρήστος και Δήμου Νικόλαο.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία; Ας ευχηθούμε !!!

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.