Οι μάχες των λέξεων με δεκάδες παίκτες απ’ όλη την Ελλάδα 

Δέκα χρόνια κλείνει φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, ο κορυφαίος θεσμός στην Ελλάδα, του πιο αγαπημένου παιχνιδιού λέξεων παγκοσμίως.
Ο φετινός πρωταθλητής της… λεξιγνωσίας θα αναδειχθεί αυτή την Κυριακή στην όμορφη πόλη της Βέροιας. Αναμένονται συμμετοχές από τη μακρινή Ρόδο έως και την ακριτική Καστοριά, για να συμπληρώσουν τη μεγάλη παρέα των παικτών του αγωνιστικού σκραμπλ. 

Το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ, διεξάγεται από την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014 έως και την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στο ξενοδοχείο "Aiges Melathron",  στην πόλη της Βέροιας.

Οι αγώνες αρχίζουν στις 17.45 την Παρασκευή και ολοκληρώνονται στις 15.15 την Κυριακή, με τις απονομές των χρηματικών –και άλλων- επάθλων για τις δυο κατηγορίες παικτών που θα διαγωνιστούν (για ισχυρούς και πιο αδύναμους παίκτες, δηλαδή και για όσους θέλουν για πρώτη φορά να δοκιμάσουν την τύχη τους στο αγωνιστικό σκραμπλ). Προβλέπονται δέκα και εννέα αντίστοιχα χορταστικοί αγώνες σκραμπλ για τις δυο κατηγορίες παικτών που θα αγωνιστούν.
Έχουν προβλεφθεί ειδικές χαμηλές τιμές για τη διαμονή στο ξενοδοχείο και ειδικές εκπτώσεις σε γεύματα και στα είδη καφετερίας.
Το  10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ένωση Σκραμπλ, με «οικοδεσπότη» τον Όμιλο Σκραμπλ Βέροιας.
Το ελληνικό αγωνιστικό σκραμπλ, μετρά μέσα σε λίγα χρόνια έξι Ομίλους Σκραμπλ σε όλη την Ελλάδα (Αθηνών-Πειραιώς, Βέροιας, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου), με εκείνον της Ρόδου να είναι η τελευταία… προσθήκη, ενώ στα σκαριά βρίσκονται και άλλοι όμιλοι σε όλη την χώρα! Ενδιαφέρον τους είναι όχι μόνο η διασκέδαση, αλλά και η προβολή της ελληνικής γλώσσας δια των… αγώνων.

Γνωρίστε το αγωνιστικό σκραμπλ και τη μεγάλη παρέα του στις ιστοσελίδες και τις αντίστοιχες ομάδες στο Facebook. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες για το 10ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Σκραμπλ στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Ένωσης Σκραμπλ www.greekscrabble.gr και στο e-mail: greekscrabble@gmail.com ή και στους κατά τόπους Ομίλους Σκραμπλ: Αθηνών-Πειραιώς (www.scrabbleclub.gr, omilos.scrabble.a.p@gmail.com), Βέροιας (scrabbleveria@gmail.com),
Θεσσαλονίκης (www.scrabblethes.gr, thesscrabble@yahoo.gr), Καστοριάς(scrabblegreek.blogspot.gr, scrabblegreek@yahoo.gr), Πτολεμαΐδας(scrabbleptolemaida.gr, scrabble_ptolemaida@yahoo.gr),

Ρόδου (https://www.facebook.com/groups/243730745805961).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.