Δρόμος ποτισμένος με αίμα...
Στην είσοδο της Επανομής 7 θανατηφόρα δυστυχήματα, πλήθος άλλων με ελαφρά τραυματίες και υλικές ζημίες, ενώ παραλίγο ατυχήματα έχουμε σε καθημερινή βάση.
Οι λόγοι: η έλλειψη σήμανσης, η απουσία σηματοδότησης και κυρίως οι παράνομες αναστροφές και οι παραβάσεις του ορίου ταχύτητας.
Πέντε χρόνια τώρα οι αρχές του τόπου, τοπικές και περιφεριακές, δεν μπόρεσαν να μελετήσουν το πρόβλημα και να δώσουν μια λύση. Μετά το πρόσφατο χαμό συντοπίτη μας, η περιφέρεια ήρθε μεν για αυτοψία, αλλά εδώ και ένα μήνα δεν μας έχει πει κανείς τι προτίθεται να κάνει για να δοθεί λύση.
Δεν θα περιμένουμε για να έρθει η δική μας, ή, η δική σας σειρά για να χυθεί κι άλλο αίμα. Θέλουμε λύση άμεση, οριστική, προϊόν επιστημονικής μελέτης. Όχι λύσεις προσωρινές, του «ποδαριού».
Διαδηλώνουμε το Σάββατο 19 Ιουλίου στις 10:30 πμ, στα Parking του Μασούτη και του Lidl
και ενημερώνουμε οδηγούς και επισκέπτες.
Σας καλούμε μαζί, να σταματήσει η αιματοχυσία
και  η απραξία των υπευθύνων.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.