Πάντα πιστεύαμε ότι τα σημαντικότερα πράγματα στη ζωή δεν είναι πράγματα. Και ότι (ίσως) τα πιο σημαντικά από αυτά μπορεί να μην χρειάζονται  χρήματα για να τα αποκτήσεις.
Όταν επί μακρόν το μόνιμο μότο των κυβερνώντων του Δήμου ήταν "δεν έχουμε χρήματα" τους αντιγυρίζαμε πως απαιτείται αγάπη, ενθουσιασμός και διάθεση για να δημιουργήσεις δράσεις και δραστηριότητες που να αποδειχθούν σημαντικές για το μεγαλύτερο κομμάτι των πολιτών.
Και να που ο σημερινός απολογισμός της Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  που αναρτούμε παρακάτω αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ότι κάποιοι χωρίς ιδιαίτερο μπάτζετ κατάφεραν και έκαναν ΔΟΥΛΕΙΑ στον Δήμο. Και μάλιστα παρήγαγαν έργο που έγινε ορατό σε κατηγορίες πολιτών που πράγματι το είχαν ανάγκη. Χωρίς ιδιαίτερα χρήματα. Με ενθουσιασμό και αγάπη.
Περιηγηθείτε στο pdf που ακολουθεί και δείτε τι έχει συμβεί την διετία (σχεδόν) που μας πέρασε από την νεότευκτη Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής που στήθηκε από τον πρώτο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσακμάκα και τους υπαλλήλους του Δήμου (που ξέρουμε πως δούλεψαν με την ψυχή τους) και συνεχίστηκε μετά την παραίτησή του από την κ. Παπακώστα.
Ας ελπίσουμε οι καινούργιοι που θα αναλάβουν τον άλλο μήνα να προσπαθήσουν να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που ξεκίνησε πέρσι και να πολλαπλασιάσουν τις δράσεις προς όφελος των πολιτών που πλήττονται ιδιαίτερα από την λαίλαπα που δημιούργησαν οι   κυβερνητικοί ολετήρες.
Και αν θέλουν πραγματικά να προσφέρουν ας φροντίσουν να συνεργαστούν με συλλογικότητες πολιτών και εθελοντές που και διάθεση έχουν αλλά και το αντικείμενο γνωρίζουν.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Τσακμάκας Γιάννης31 Ιουλίου 2014 στις 9:32 μ.μ.

    Οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Τσεσμελίδων "Το Γυαλουδάκι" και την κ.Παπαμιχαήλ Ειρήνη για την στήριξη στην δράση "ΣΤΟΠ" καθώς και όλους τους εθελοντές που αγκάλιασαν τις προσπάθειες της Αντιδημαρχίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.