Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει έχει κληθεί ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού κ. Γιάννης Μαυρομάτης να δώσει πρόσθετες πληροφορίες (πρόκειται για κλήση σε απολογία ;) στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σχετικά με την υπεξαίρεση των 895.765,83 ευρώ από την οικονομική υπηρεσία του Δήμου Μηχανιώνας.

Προφανώς η υπόθεση ανακινείται εκ νέου μετά το έγγραφο του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης κ. Λέανδρου Ρακιντζή του περασμένου Μαρτίου προς την Διοίκηση του Δήμου Θερμαϊκού (δείτε ΕΔΩ).

Και να που,  αν και έχει "αθωωθεί" με την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, φαίνεται ότι δεν έχει λήξει για τον κ. Μαυρομάτη η υπόθεση που τον ταλαιπωρεί επί χρόνια.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια θα είναι η εξέλιξη της νέας αυτής διαδικασίας, αν και νομικοί γνωρίζοντες περισσότερα δεν αποκλείουν να υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες ακόμη και για την θητεία του που ξεκινά τον Σεπτέμβρη.

Ανοίγουμε παρένθεση:
Εδώ να δώσουμε και μια πρόσθετη πληροφορία που θέλει την τελετή ορκωμοσίας του νέου Δημοτικού Συμβουλίου να λαμβάνει χώρα (ωσάν μέγα κοσμικό γεγονός) σε πολυτελείς αίθουσες ξενοδοχείου της Αγίας Τριάδας. Δεν ρωτάμε αν η "βεγγέρα" αποτελεί προσφορά των ξενοδόχων ή τα έξοδα θα επιβαρύνουν τους δημότες. Ούτε τι εξυπηρετεί μια εκδήλωση χλιδής σε αίθουσα ξενοδοχείου. Ρωτάμε όμως γιατί δεν έχει επιλεγεί η αίθουσα συνεδριάσεων του ΔΣ που προφανώς θα έδινε και ανάλογα μηνύματα περιστολής εξόδων και αυτοσυγκράτησης στους πολίτες.
Κλείνει η παρένθεση.

Να σημειώσουμε δε ότι μαζί με τον κ. Μαυρομάτη καλείται και η Προϊσταμένη της οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Μηχανιώνας κ. Μαραγκού.

Παραπολιτικό:
Λέτε να υπάρχει πιθανότητα να επιβεβαιωθούν κάποιοι από τους υποστηρικτές (εκλογικά) του νέου Δημάρχου που ως συνομοσιολογία επιστημονικής φαντασίας διέδιδαν - σε ανύποπτο χρόνο - πως "μπορεί να έχουμε δήμαρχο που δεν θα έχει εκλεγεί";;;


Σχετικές αναρτήσεις:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.