Στο δήμο Θερμαϊκού, πετάει το μπαλάκι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, απαντώντας σε ερώτημα της Κίνησης Πολιτών Επανομής σχετικά με το δρόμο-καρμανιόλα στην έξοδο της Επανομής προς Θεσσαλονίκη. Και διατείνεται ότι είναι ευθύνη της δημοτικής αρχής η σύνταξη της απαραίτητης κυκλοφοριακής μελέτης, προκειμένου να σταματήσει το κακό με τα συνεχή τροχαία ατυχήματα.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο της Περιφέρειας: «Σε ότι αφορά την παραβίαση της διπλής αξονικής διαγράμμισης, κυρίως στην είσοδο της Επανομής αλλά και κατά μήκος της οδού, λόγω της συμβολής της επαρχιακής οδού με δημοτικές-αγροτικές οδούς, για μια ακόμη φορά σας επαναλαμβάνουμε τη θέση της Υπηρεσίας μας για την ανάγκη μέριμνας από πλευράς του Δήμου για την εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης κυκλοφοριακής μελέτης που να περιλαμβάνει την επαρχιακή οδό και την ευρύτερη περιοχή εντός του δήμου, ώστε να επιλύεται κατά το δυνατόν, το πρόβλημα μετακίνησης των κατοίκων αλλά και των παρόδιων επαγγελματιών».
Περιμένουμε την άμεση αντίδραση της δημοτικής αρχής αλλά και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Θερμαϊκού, αν την ευθύνη για τη σύνταξη κυκλοφοριακής μελέτης την έχει ο Δήμος, ειδικά σε ένα δρόμο που βρίσκεται εκτός του οικισμού της Επανομής, αντί της Περιφέρειας.

Η επιστολή της Κίνησης Πολιτών Επανομής και η απάντηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχουν ως εξής:


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.