Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου συγκαλείται την ερχόμενη Κυριακή στις 11:30 πμ στο δημοτικό κατάστημα των Ν. Επιβατών (συνήθη τόπο συνεδριάσεων του ΔΣ).

Πρόκειται για τις καθιερωμένες δημαιρεσίες. 
Ειδικότερα θα γίνει η εκλογή του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, καθώς και ανάδειξη των εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.

Σχετική πρόσκληση απηύθυνε σύμφωνα με το νόμο ο πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος κ. Νικόλαος Τσουρούς - Μπουγιούκας στον Δήμαρχο Θερμαϊκού κ. Γιάννη Μαυρομάτη και στα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

σημ. Στην φωτο το προηγούμενο προεδρείο με τους κκ Κούτουκα, Παπαμιχαήλ και Κουκουρίγκο

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.