Του Γ. Γ.

Το κλομπ του μπάτσου είναι τακίμι με την τήβεννο του δικαστή, γράφαμε σε περασμένη ανάρτησή μας και αυτό τα ξαναπαρακολουθήσαμε για άλλη μια φορά σήμερα.
Πιθανόν να θυμάστε τις αλλεπάλληλες βάρβαρες τραμπουκικές επιθέσεις των ΜΑΤατζίδων το καλοκαίρι του 2011 στις μαζικές διαδηλώσεις των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα. Ανάμεσα στα εκατοντάδες άτομα που δέχτηκαν την «περιποίηση» των «οργάνων της τάξης», ήταν και η φωτορεπόρτερ Τατιάνα Μπόλαρη.
Το συγκεκριμένο θύμα της αστυνομικής βίας κατέθεσε μήνυση όχι γενικά κι αόριστα στρεφόμενοι «κατ’ αγνώστων», αλλά με φωτογραφικό υλικό και μαρτυρίες υπέδειξε τον συγκεκριμένο ΜΑΤατζή που την έβρισε χυδαία και την ξυλοκόπησε. 

Το αποτέλεσμα; Ο μπάτσος να μην καθίσει ούτε μια μέρα φυλακή και η υπόθεση κι αυτή να πάρει τον συνηθισμένο δρόμο που ακολουθούν ανάλογες περιπτώσεις αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα «Σε βάρος του –σ.σ μπάτσου- δεν ασκήθηκε ποινική δίωξη όταν οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και η υπόθεση παραπέμφθηκε για περαιτέρω ανάκριση σε πταισματοδίκη».

Σήμερα, λοιπόν που εκδικάστηκε η υπόθεση και αφού το δικαστήριο δεν μπορούσε να αθωώσει τον μπάτσο, αφού τα στοιχεία σε βάρος του ήταν συντριπτικά, τον τιμώρησε «παραδειγματικά»  επιβάλλοντας του ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή και τον έστειλε να συνεχίσει το ,,,. Σαμαροβενιζέλικο ευλογημένο έργο του.   

Λογική και επόμενη αυτή η εξέλιξη. Μια κυβέρνηση που έχει χάσει κάθε κοινωνικό έρεισμα και στηρίζεται μόνο στα ασπόνδυλα που αποτελούν τον βουλευτικό κοινοβουλευτικό λόχο του ΠΑΣΟΚ και στις δυνάμεις καταστολής, τι μήνυμα θα περνούσε στους ένστολους πραιτοριανούς του καθεστώτος αν τιμωρούσε όπως του άξιζε  το «όργανο της τάξεως»;

πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.