Να έχουν διαλύσει τη χώρα, της οποίας την εθνική κυριαρχία παρέδωσαν στους τοκογλύφους και τη διεθνή νέα τάξη, τους έλληνες πολίτες τους οποίους κακοποίησαν και εξαθλίωσαν και το ΠΑΣΟΚ που είχαν από χρόνια εκχυδαΐσει (όχι μόνοι τους αλήθεια αλλά με τις φιλότιμες προσπάθειες όλου σχεδόν του κομματικού εποικοδομήματος) και να φτάνουν στον σημερινό διαγκωνισμό του γιουχαΐσματος νομίζω ότι πρόκειται για την επιτομή της ξεφτίλας.

Και οι δύο φράξιες πλέον (οι Παπανδρεϊκοί και οι Βενιζελικοί) προσπαθούν να σκυλεύσουν το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ ώστε να το χρησιμοποιήσουν για προσεταιρισμό στην κεντρική εξουσία και την διαπλοκή. Προφανώς γιατί και οι δύο γνωρίζουν να "αρμέγουν" το κράτος. Και αυτοί που χθες γιουχάΐσαν τον Μπέννυ αλλά και οι άλλοι που αύριο θα γιουχάρουν τον ΓΑΠ.

Χαρείτε τους !!!







Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.