Σε έντονη δραστηριότητα βρίσκονται τα μέλη της Ανεξάρτητης Πρωτοβουλίας Πολιτών Θερμαϊκού τις τελευταίες μέρες.
  • Σήμερα διατέθηκαν και οι τελευταίες ποσότητες ψωμιού τοστ σε οικογένειες συμπολιτών μας.
  • Όπως μαθαίνουμε κλείνει το θέμα των χορηγών για την θεατρική παράσταση ΤΡΩΑΔΕΣ, που θα ανεβεί στο θέατρο ΚΑΠΠΑ το Σάββατο 4 Οκτωβρίου. Πρόκειται για το έργο του Ευρυπίδη που παρακολουθεί την τύχη των γυναικών της Τροίας, αφού η πόλη τους είχε λεηλατηθεί, οι άντρες τους είχαν σκοτωθεί και οι οικογένειές τους που απέμειναν πρόκειται να παρθούν ως σκλάβες.Την θεατρική παράσταση επιμελήθηκε η θεατρολόγος καθηγήτρια κ. Γιώτα Αλεξοπούλου με ηθοποιούς ταλαντούχους μαθητές του Αριστοτελείου Κολεγίου Θεσσαλονίκης, που προσφέρθηκαν αφιλοκερδώς.Η Πρωτοβουλία καλεί τους πολίτες του Θερμαϊκού να επωφεληθούν και σκοπεύει, όπως μαθαίνουμε να δεχθεί από τους θεατές τρόφιμα αντί εισιτηρίου. Τρόφιμα που θα διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Λεπτομέρειες της εκδήλωσης θα έχουμε και θα δημοσιεύσουμε τις επόμενες μέρες.
  • Στις 5 Οκτωβρίου, ημέρα Κυριακή η Πρωτοβουλία από κοινού με την Κίνηση Πολιτών Επανομής πογραμματίζει μια εκδήλωση ενημέρωσης για το επιχειρούμενο ξεπούλημα του κάμπινγκ Επανομής από το ΤΑΙΠΕΔ.
  • Τέλος προγραμματίζεται και η επόμενη διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες για τις αρχές Νοεμβρίου.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.