του ακτιβιστή

Ειλικρινά πιστεύαμε πως, μετά την προίκα της υπογραφής Αλεξανδρή της σύμβασης του Δήμου με τον εργολάβο καθαριότητας  (ένα εκατομμυριάκι και κάτι ψιλά ..) που σιωπηλά αποδέχτηκε ο νέος δήμαρχος, θα είχε λυθεί - τουλάχιστον για τον πρώτο καιρό - το οξυμένο πρόβλημα αποκομιδής και καθαριότητας που αντιμετώπιζε ο δήμος Θερμαϊκού τα τελευταία χρόνια.
Αλίμονο !!! 
Από τα παράπονα που μας μεταφέρονται από διάφορες πόλεις και περιοχές του Θερμαϊκού τείνουμε να καταλήξουμε στο συμπέρασμα πως υπάρχει σύστημα καθαριότητα στις κεντρικές αρτηρίες των πόλεων και αφήνονται στην βρώμα τους περιοχές που είναι "μακριά από το μάτι".
Η φωτογραφία είναι από την Ησιόδου (απόκεντρο δεν το λες...) στην Περαία (οι κάδοι σε όλη την οδό ήταν σε παρόμοια κατάσταση), ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες 4 μέρες έχει να φανεί απορριμματοφόρο στο Αγγελοχώρι.
Με τρεις αντιδημάρχους να ασχολούνται με την καθαριότητα θα περιμέναμε καλύτερες επιδόσεις του κινήματος "αντιστροφή παντού". Μήπως λάθος εκτίμηση είχαμε ;;;
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

2 comments:

  1. Σύμφωνα με την σημερινή εικόνα των σκουπιδιών ,βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η ομάδα Αλεξανδρή ,έκανε ΑΘΛΟ. Με 6 λιγότερα απορυματοφόρα ,έναν λιγότερο τράκτορα μεταφοράς ,2 λιγότερα κοντέινερ μεταφοράς ,6 λιγότερους οδηγούς 2 λιγότερα καδοπλυντήρια ,12 λιγότερους εργάτες καθαριώτητας , χωρίς σάρωθρο ,χωρίς τρικυκλο ,ΧΩΡΙΣ ΒΛΑΒΕΣ , χωρίς πρόβληματα στην προμήθεια πετρελαίου και με 2 λιγότερους αντιδημάρχους καθαριώτητας. Η πλάκα είναι ότι ο Μαυρομάτης έκανε και τον δύσκολο και δεν ήθελε τον ιδιώτη. Και όλα αυτά συμβαίνουν την περίοδο με τα λιγότερα απορύμματα .Η εικόνα είναι βελτιωμένη αλλά είναι πάρα πολύ κακή με βάση το κόστος αλλά και τον εξοπλισμό και το ανθρώπινο δυναμικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήπως οι τρεις αντιδήμαρχοι καθαριότητος είναι απλά...σαρσέμηδες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.