Δύο δράσεις για τα παιδιά πραγματοποιεί το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στην Επανομή και τη Νέα Μηχανιώνα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Θερμαϊκού.  

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Επανομής, στο πλαίσιο των δράσεων φιλαναγνωσίας για παιδιά με τον γενικό τίτλο «Στη Βιβλιοθήκη περνάμε ΩΡΑΙΑ!!» δέκα μικρά παιδιά (τουλάχιστον πέντε ετών), από τις 12.30 μέχρι τη 1.30 το μεσημέρι, διαλέγουν και ξεφυλλίζουν βιβλία,  αφηγούνται ιστορίες και ζωγραφίζουν το τέλος που θέλουν. Η δράση έχει τίτλο «Παίζω με τα βιβλία της Βιβλιοθήκης!» και υλοποιείται με τη συμβολή της εθελόντριας της Βιβλιοθήκης, νηπιαγωγού Νατάσας Γκαγκαλνά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές γίνονται κατά τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης της Επανομής, τη Δευτέρα από τις 5.30 το απόγευμα μέχρι τις 8.30 το βράδυ και την Τετάρτη από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 μετά το μεσημέρι.

Στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη της Νέας Μηχανιώνας από τις 10 μέχρι τις 11.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί δράση φιλαναγνωσίας και δημιουργικότητας για μαθητές της 6ης Δημοτικού με τίτλο «Φιλοσοφώντας με το Μικρό Πρίγκιπα!». Τη δράση επιμελείται η εθελόντρια της Βιβλιοθήκης, δασκάλα Ελένη Κοτσμανίδου. Τα παιδιά διαβάζουν το βιβλίο «Ο Μικρός Πρίγκιπας» και απαντούν σε διάφορα ενδιαφέροντα φιλοσοφικά ερωτήματα, που προκύπτουν από το κείμενο.


Οι θέσεις είναι περιορισμένες (μέχρι 120) γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι εγγραφές γίνονται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Νέας Μηχανιώνας, που βρίσκεται στην Καψαλάκειο Πολιτιστική Στέγη την Τετάρτη από 14:00-21:00, την Πέμπτη από 16:00-21:00 και την Παρασκευή από 09:00-14:00.  
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.