«Η επιτυχία του Χρήστου είναι επιτυχία όλων μας, με την έννοια της χαράς και της υπερηφάνειας. Τώρα, πια, ο νεαρός αθλητής αποτελεί πρότυπο για τους συναθλητές, τους συμμαθητές και τους φίλους του, κάτι που πρέπει να τον γεμίζει ικανοποίηση και ευθύνη. Ο αθλητισμός είναι από τις ωραιότερες και πιο ενδιαφέρουσες ασχολίες ενός ανθρώπου, διότι γυμνάζει πνεύμα και σώμα, ενώ ταυτόχρονα –ιδιαίτερα στους νεότερους- καλλιεργεί την ευγενή άμιλλα και διδάσκει ότι ο ανταγωνισμός έχει κανόνες και δεοντολογία. Ο δήμος έχει πρόγραμμα ενίσχυσης των αθλητικών υποδομών και των συλλόγων της περιοχής, ώστε να αθλούνται όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες»

Οι παραπάνω είναι οι βαθυστόχαστες σκέψεις, νουθεσίες και προτροπές που απευθύνει ο δήμαρχος Γιάννης Μαυρομάτης προς τους δημότες, και συμπεριλαμβάνονται στο χθεσινό δελτίο τύπου που κοινοποιήθηκε στα ΜΜΕ και μπλογκς του Θερμαϊκού, με αφορμή την υποδοχή και την επιβράβευση του συνδημότη μας, παγκόσμιου πρωταθλητή στο kick boxing, στην κατηγορία εφήβων, στα μείον 94 κιλά Χρήστου Παπασαραφιανού.

Ως γνωστόν ο νεαρός πρωταθλητής επεβλήθη όλων των αντιπάλων του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ρίμινι της Ιταλίας, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον συγχαίρουμε  από καρδιάς, αλλά παράλληλα λυπόμαστε που στο δελτίο τύπου δεν "χώρεσε" ούτε μια λέξη του πρωταθλητή μας προς τη νεολαία του Δήμου μας. Πάλι καλά που η ανάγκη της φωτογράφησης του δημάρχου (για πολλοστή φορά) συμπεριέλαβε κι αυτόν στην αναγκαία φωτο.

Και για την ιστορία, αλλά και ... την ουσία να συμπληρώσουμε ότι ο νεαρός αθλητής μας στην Ιταλία πήγε ασυνόδευτος, ούτε ο προπονητής ήταν μαζί του. Αλλά οι φωτο πάντα επιβάλλονται  (μετά τα νικηφόρα αποτελέσματα ....).
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.