Μια πολύ σημαντική επιχείρηση διάθεσης μεγάλης ποσότητας τροφίμων διεκπεραιώθηκε από την Ανεξάρτητη πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού το τελευταίο διήμερο.

Τα τρόφιμα παραχωρήθηκαν από το Άρτος και Δράση παράρτημα Αγγελοχωρίου προκειμένου να πάνε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη. Στο δίχτυ αυτό αλληλεγγύης συμμετείχαν με ενθουσιασμό τα μέλη της Πρωτοβουλίας αλλά και πολλοί ενεργοί πολίτες μεταφέροντας και διανέμοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων (νωπών και κατεψυγμένων).

Συγχαρητήρια και πολλές ευχαριστίες αξίζουν   στο παράρτημα Αγγελοχωρίου του Άρτος και Δράση  αλλά και σε όλους όσοι έλαβαν μέρος και βοήθησαν να φτάσουν τα τρόφιμα στις οικογένειες.

Παράλληλα το ιχθυοπωλείο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ (Αμπελοκήπων 47Α) του κ. Μιχάλη Κόκκινου συνεχίζοντας τις πράξεις αλληλεγγύης που μας έχει συνηθίσει προσέφερε μια σημαντική ποσότητα ψαριών που διανεμήθηκε από μέλη της Πρωτοβουλίας.

Στο τέλος της δε βρίσκεται και το πρόγραμμα διάθεσης των τροφίμων που συγκεντρώθηκαν από την επιτυχημένη εκδήλωση της θεατρικής παράστασης των "Τρωάδων". Τα ελάχιστα δέματα θα παραδοθούν τις επόμενες μέρες.

ακτιβιστής
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.