Θλίψη και ντροπή προκαλεί η υπόθεση μίας τετραμελούς οικογένειας με δύο κορίτσια στην εφηβεία που αναγκάζονται και μένουν εδώ και μισό μήνα στο αυτοκίνητο τους, καθώς δεν είχαν πλέον χρήματα για να καλύψουν το ενοίκιό τους.

Η μητέρα μίλησε το πρωί στον Ant1, τονίζοντας ότι το μόνο που ζητεί είναι εργασία και ένα κατάλυμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ενδεικτικό είναι πως κοιμούνται με βάρδιες καθώς είναι εκτεθειμένοι σε κάθε είδους κίνδυνο.

Η ίδια ανέφερε πως δεν έχουν κανένα στήριγμα, καμία πρόνοια από το κράτος, ενώ επιβιώνουν χάρη σε προσφορές τροφής από γείτονες και ανθρώπους που γνωρίζουν την κατάσταση. Στην ερώτηση πόσα χρήματα έχουν πάνω τους απάντησαν ότι "δεν έχουν τίποτα".

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετοί πολίτες προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν τους ανθρώπους, είτε με προσφορά εργασίας, είτε με ένα σπίτι.
πηγή
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.