Το σποτάκι που θα παρακολουθήσετε για το σεξ αποτελεί δημιούργημα ενός καλλιτέχνη που θέλει να προωθήσει με αυτό τον τρόπο   τη χαρά της επαφής. Ο Σλοβάκος καλλιτέχνης Matus είναι ο πρώτος που σκέφτηκε και δημιούργησε ένα μονόλεπτο διαφημιστικό για το σεξ (άραγε χρειάζεται ;)

Ο δημιουργός, που άλλαξε το όνομά του σε Matus όταν μετακόμισε στο Βερολίνο πριν από τρία χρόνια, χρησιμοποιεί ένα μολύβι και μια ξύστρα για να προωθήσει απλά και μόνο την απόλαυση της σεξουαλικής επαφής. Αν και εκείνος δικαιολογεί διαφορετικά την έμπνευσή του:

«Όταν το σεξ γίνεται ρουτίνα είναι απαραίτητο να αλλάξουν τα πράγματα», δηλώνει ο 26χρονος καλλιτέχνης «Το διαφημιστικό δεν αναφέρεται μόνο στο σεξ αλλά και στο πως οι άνθρωποι πρέπει να σκέφτονται», σημειώνει.

Το βίντεο φτιάχτηκε από τον Αύγουστο ως τον Οκτώβριο του 2014 μια από μια μικρή ομάδα κινηματογραφιστών που αποτελείται από τον Matus (εμπνευστής και σκηνοθέτης) και τον Γερμανό συνάδελφό του Konstantin Minnich.

Και οι δύο από αυτούς εργάζονται σε μια μικρή εμπορική εταιρεία παραγωγής - το Metropolitan Film Institute - η οποία έχει έδρα το Βερολίνο.

Το διαφημιστικό δεν θα παιχθεί στην τηλεόραση αλλά μόνο στο διαδίκτυο.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.