Στις 30 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΕΠΟΜ στον Αγιο Μάμα της Χαλκιδικής, τελικά θα γίνει η συναυλία για τη μικρή Ιωάννα. Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για το 4χρονο κοριτσάκι προκειμένου η  μικρή Ιωάννα   να προβεί σε χειρουργική αποκατάσταση του καρδιακού προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Σε έναν αγώνα με το χρόνο έχει επιδοθεί ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Μουδανιών για τη συγκέντρωση των χρημάτων που απαιτούνται για τη χειρουργική επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθεί άμεσα ένα 4χρονο κοριτσάκι, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα με την καρδιά του.
Η μικρή Ιωάννα είναι κόρη μέλους του Συλλόγου και γεννήθηκε με πρόβλημα στην καρδιά. Στα 2 της χρόνια υποβλήθηκε στην πρώτη χειρουργική επέμβαση, μετά την οποία ωστόσο το παιδί έχει βραδυκαρδία, με αποτέλεσμα ανά πάσα στιγμή να κινδυνεύει η ζωή του.
Η χειρουργική επέμβαση που απαιτείται, πρέπει να γίνει από εξειδικευμένο γιατρό και η οικογένεια της Ιωάννας επέλεξε η επέμβαση να πραγματοποιηθεί στην Κλινική "Μητέρα", τον Δεκέμβριο, από έναν ελληνοαμερικανό Χειρούργο – Καθηγητή, ο οποίος θα βρίσκεται εκείνο το διάστημα στην Ελλάδα. Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί αυτή η επέμβαση απαιτείται ένα ιδιαίτερα μεγάλο χρηματικό ποσό, μεταξύ 25.000 και 35.000 ευρώ.
Εισιτήρια θα διατίθενται στην είσοδο της αίθουσας, στον Άγιο Μάμα. Να υπενθυμίσουμε ότι για τη συγκέντρωση χρημάτων για την επέμβαση που πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι τα Χριστούγεννα έχει ανοιχτεί λογαριασμός στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό 5259073179-868, για όσους θέλουν να καταθέσουν χρήματα.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.