Η Εφηβική Ομάδα Θέρμης παίζει Γκόγκολ στο δημοτικό Θέατρο Θέρμης.
Την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20:30 μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον "Επιθεωρητή" σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Τσάκου και σκηνικά-κοστούμια του Θάνου Καρώνη.

Λίγα λόγια...

Σε μια επαρχιακή πόλη της Ρωσίας, ο λαός υποφέρει από την ασυδοσία, τη διαφθορά, τις κομπίνες, τη μεγαλομανία, τον αυταρχισμό και τους εκβιασμούς των κρατικών λειτουργών της, με επικεφαλής τον πιο ηλίθιο από όλους, τον έπαρχο. Μια μέρα φτάνει στην πόλη ένας απένταρος, κακομοίρης, ερωτύλος υπαλληλάκος από την Πετρούπολη, τον οποίο, μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις, οι κάτοικοι της πόλης τον μπερδεύουν με έναν επιθεωρητή υψηλά ιστάμενο που ήρθε να ελέγξει, να μοιράζει ποινές και να εκθρονίσει από τη θεσούλα τους κρατικούς υπαλλήλους. Μέσα σε μια ατμόσφαιρα απελπισίας και πανικού όλοι ξεμπροστιάζονται προκειμένου να μη χάσουν τα κεκτημένα τους, ενώ η κωμωδία κορυφώνεται. Ο δήθεν επιθεωρητής τους παίρνει ό,τι έχουν και δεν έχουν, λεφτά, γυναίκες, αξιοπρέπεια. Κι όταν πια έχουν πέσει οι μάσκες και έχουν φαγωθεί μεταξύ τους, ανακαλύπτουν ότι ο πραγματικός επιθεωρητής κατέφθασε και τους περιμένει για έλεγχο....

Παίζουν :

Κατερίνα Αλμαλή, Κατερίνα Αστεριάδου, Σταυρούλα Γίδαρη, Κώστας Δραμπάζης, Αναστασία Ζαχαριάδου, Δημήτρης Ιορδανίδης, Κώστας Βερβέρης, Δέσποινα Καρακάτση, Βαγγέλης Καραμπάσογλου, Μιχάλης Κλαπανάρας, Γεωργία Μακρίδου, Χρήστος Μακρυγιάννης, Τηλέμαχος Μαρμαράς, Στέφανος Ορφανίδης, Άννα Ρίζου, Δημήτρης Χαλκιάς, Λέανδρος Χόφμανν.





Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.