Αυτό σίγουρα δεν έχει συμβεί ξανά. Το σκηνικό στην παραλία γυμνιστών στα Κανάρια Νησιά θα μπορούσε να είναι και αστείο εάν δεν είχε στο επίκεντρο μερικές δεκάδες εξαθλιωμένους μετανάστες από τη Σιέρα Λεόνε. Η εμφάνισή τους και μόνο ήταν αρκετή να σημάνει συναγερμό... για έμπολα!Όλα έγιναν στην παραλία Maspalomas στα Κανάρια. 




Οι τουρίστες που βρίσκονταν στην παραλία των γυμνιστών είδαν ξαφνικά να εμφανίζονται με ένα μικρό σκάφος κάποιοι παράνομοι μετανάστες οι οποίο κατάκοποι ξάπλωσαν στην παραλία.
Οι γυμνιστές δεν έδωσαν και μεγάλη σημασία, όμως όταν κατάλαβαν ότι κάποιοι από αυτούς παραπονιούνται πως έχουν πυρετό ξέσπασε πανικός. Οι γυμνιστές άρχισαν να τρέχουν καθώς πίστεψαν ότι οι μετανάστες που προέρχονταν από τη Σιέρα Λεόνε μετέφεραν τον ιό του Έμπολα!
Αποτέλεσμα ήταν αμέσως να σπεύσει στο σημείο αστυνομία, οι μετανάστες επί τουλάχιστον 2 ώρες απομόνωσε τους μετανάστες ενώ ... στο τέλος και για κάθε ενδεχόμενο αποφάσισαν να τους μεταφέρουν ... με ένα όχημα που μάλλον δεν ταίριαζε στην περίσταση αφού οι άτυχοι μετανάστες φορτώθηκαν στην καρότσα ενός φορτηγού.
Πηγή DailyMail, εδώ
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Και; Δεν θα μπορούν να δείξουν τα τεκνά τις σωματάρες τους πια; Θα στερηθεί ο υπόλοιπος κόσμος το να θαυμάζει τέτοιες κορμάρες όπως των 2 παππούδων της φωτό;
    Ωϊμέ,συμφορά μου,Ωϊμέ,Απόλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.