Το Σάββατο 8 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ΚΑΠΗ Ν.Επιβατών, το Αντιφασιστικό Μέτωπο Θερμαϊκού, στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής μέρας Αντιφασιστικής δράσης, πραγματοποιεί Ανοιχτή Γενική Συνέλευση.
Θα ακολουθήσει συναυλία Hip Hop με τα συγκροτήματα "6Κ20", "HOBO", "ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΕΙΡΩΝΑΣ", "ΑΜΑΡΤΗΜΑ" και "ΡΩΤΑΠΩΣ".

Στην ενημερωτική έντυπη προκήρυξη που κυκλοφόρησε τονίζεται πως:

"Η ιστορία έχει αποδείξει με τον πιο σκληρό τρόπο το πόσο επικίνδυνη είναι η άνοδος του φασισμού: τσακίζει τα κινήματα και τα δικαιώματα των εργαζομένων, χτυπάει τους αδύναμους και τους «διαφορετικούς» και αφήνει πίσω τους (όπως στην περίπτωση του Χίτλερ και της Γερμανίας) εκατομμύρια νεκρούς".

Και η ανακοίνωση του Μετώπου καταλήγει ως εξής: «Στόχος μας, συμμετέχοντας στην αντιφασιστική μέρα δράσης, είναι να ανοίξουμε το θέμα της αντιφασιστικής δράσης στην περιοχή μας για την επόμενη περίοδο. Καλούμε όλη την τοπική κοινωνία, εργαζόμενους, ανέργους, μαθητές, καθηγητές, μετανάστες να συζητήσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις και προτάσεις για το πώς μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα ενάντια στο φαινόμενο του φασισμού και στις συνθήκες που τον γεννάνε».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.