Εκατοντάδες Τούρκοι αλλά ακόμη περισσότεροι γερμανοί πολίτες, με ροζ τριαντάφυλλα στα χέρια, συνέρρευσαν στο τζαμί της γερμανικής πόλης Waechtersbachγια να παραστούν στην κηδεία της Τουγκτσέ Αλμπαϊράκ, η οποία θυσιάστηκε για να σώσει δυο Γερμανίδες από βίαια σεξουαλική επίθεση.

Η 22χρονη κοπέλα κηδεύτηκε με τιμές ήρωα.

Αψηφώντας το δριμύ ψύχος, πλήθος κόσμου συνέρρευσε στο μικρό τέμενος της πόλης για να αποτίσουν φόρο τιμής στην νεαρή ηρωίδα.

Κάποιοι είχαν καρφιτσώσει στο μέρος της καρδιάς μια φωτογραφία της κοπέλας

Η σορός εκτέθηκε σε σχεδόν λαϊκό προσκύνημα, ενώ το παρών έδωσαν ο τούρκος πρέσβης στην Έσση, καθώς και ο πρωθυπουργός του κρατιδίου, ο οποίος έκανε λόγο για μια φρικτή επίθεση και μια τραγική υπόθεση.



Ακούστηκαν συγκινητικοί επικήδειοι ενώ δίπλα ανέμιζε η τουρκική σημαία, καθώς οι πρώτες νιφάδες χιονιού έπεφταν πάνω στο φέρετρο.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 15 Νοεμβρίου κοντά στη Φραγκφούρτη, όταν η κοπέλα επιχείρησε να γλυτώσει τις δυο γυναίκες από τα χέρια ενός 18χρονου, ο οποίος όμως στράφηκε εναντίον τηςκαι άρχισε να της καταφέρει ισχυρά κτυπήματα στο κεφάλι.

Η Τουγκτσέ κατέληξε την Παρασκευή, μετά από κώμα 11 ημερών, ενώ ο δράστης αναγνωρίστηκε από βίντεο κάμερας ασφαλείας και συνελήφθη.












Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. Μπράβο στην κοπελίτσα να έχει καλό παράδεισο αν και δεν ήταν χριστιανή έδρασε χριστιανικά μπράβο αξιέπαινο το παραδειγμά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.