Στην τοποθέτηση κατά προτεραιότητα σηματοδότη στον κόμβο αναστροφής που υπάρχει στην είσοδο της Επανομής αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού.

Στόχος της διοίκησης του δήμου είναι να αποφευχθούν στο μέλλον τροχαία ατυχήματα στο συγκεκριμένο σημείο, κάτι που συνέβαινε συχνά κατά το παρελθόν, με αποτέλεσμα σημαντικές υλικές ζημίες και θανάσιμους τραυματισμούς. Η μελέτη με τίτλο «Κυκλοφοριακός σχεδιασμός Κόμβου Αναστροφής στην Ε.Π.Ο. 28 της Δ.Κ. Επανομής» έχει ήδη εγκριθεί από το Δ.Σ. και παραλήφθηκε από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, κάτι που καθιστά εφικτή την επιτάχυνση της υλοποίησής του.

Για το θέμα ο δήμαρχος Θερμαϊκού Γιάννης Μαυρομάτης δήλωσε: «Η τοποθέτηση σηματοδότη στην είσοδο της Επανομής, είναι απολύτως αναγκαία κι έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί εδώ και χρόνια. Στο συγκεκριμένο σημείο τα ατυχήματα είναι πολλά, με αποτέλεσμα τραυματισμούς και υλικές ζημίες. Όπως έχουμε δεσμευθεί προεκλογικά όποιες μικροπαρεμβάσεις είναι δυνατόν να γίνουν κατά προτεραιότητα, αλλά με απόλυτη διαφάνεια, θα προχωρήσουν γρήγορα. Ταυτόχρονα η δημοτική αρχή προωθεί το σύνολο των έργων που έχει προγραμματίσει στην περιοχή, ώστε να συντομευθεί ο χρόνος της μελέτης, της ένταξης, της προκήρυξης και της υλοποίησης τους».
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.