Τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Φύρδην Μίγδην» ευχαριστούν θερμά την Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Πολιτών Θερμαϊκού για την υποστήριξη και τη φιλοξενία στο «στέκι» τους στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεών τους, όπου παρουσιάστηκαν δυο δραματοποιημένα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, το «Έρωτας στα χιόνια» και το «Άνθος του γιαλού». Ευχαριστούμε τα μέλη της Πρωτοβουλίας για την παραχώρηση του τεχνικού εξοπλισμού που μας επέτρεψε να παρουσιάσουμε το δρώμενο και στην Αγία Τριάδα και ιδιαίτερα τον κο Χρήστο Ιβάνοβιτς για την βιντεοσκόπηση και την φωτογραφική κάλυψη της παράστασης, καθώς και για τη συνεχή παρουσία και ενίσχυσή του.

Σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή και δημιουργική χρονιά!

Θεατρική Ομάδα
«Φύρδην Μίγδην»
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.