Πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, όλοι βαριούνται να κάνουν τη δουλειά τους λες και υποστηρίζουν κι αυτοί τους παράνομους νόμους. Αντί να τους πνίγει κι αυτούς το δίκιο (στη ΔΕΗ πχ) και να πούνε 'ναι έχετε δίκιο, θα το πάρουμε το χαρτί, θα εξετάσουμε την υπόθεσή σας'...δεν καταλαβαίνω γιατί οι λίγοι άνθρωποι που παλεύουν για το αυτονόητο να αντιμετωπίζονται με τέτοια απάθεια. Λες και δεν τους αφορά και τους ίδιους. 

Γιατί αν υποστηρίξουν τον πολίτη θα απολυθούν!! Ποιους νομίζεις ότι απολύουν οι προδότες από το δημόσιο, αυτούς που κλέβουν;; Λάθος! Απολύουν αυτούς που απειθαρχούν!!!
Και η συναίνεσή τους αυτή θεωρείται συνέργια επειδή ακριβώς κοιτώντας την δική τους βόλεψη επιτρέπουν στους προδότες να συνεχίσουν να εξολοθρεύουν τον λαό και να ξεπουλούν την χώρα. Αυτοί είναι υπεύθυνοι γιατί αυτοί είναι τα χέρια τους*!!

* «οι ΥΠΗΡΕΤΕΣ τους, αυτοί που γονυπετείς υπακούν τις παράνομες, επαίσχυντες εντολές των, αυτοί είναι τα χέρια τού εγκληματία!!! ΑΥΤΟΙ θέτουν σε εφαρμογή τα εγκλήματα που οι προδότες εκπονούν. Χωρίς χέρια, ο εγκληματίας δεν θα υφίστατο.»


Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.