Μια εκπληκτική ανακάλυψη έκαναν ερευνητές στην επαρχία Songinokhairkhan της Μογγολίας. Ξέθαψαν από το έδαφος το μουμιοποιημένο πτώμα ενός μοναχού, ηλικίας τουλάχιστον 200 ετών, το οποίο βρίσκεται στη στάση του λωτού, σα να πέρασε από τη ζωή στον θάνατο σε κατάσταση διαλογισμού.

Το πτώμα ανακαλύφθηκε στις 27 Ιανουαρίου και ήταν τυλιγμένο σε δέρμα αγελάδας. Αυτή τη στιγμή γίνεται ιατροδικαστική εξέταση στην πρωτεύουσα Ulaanbataar. Οι αρχικές υποθέσεις αναφέρουν ότι η μούμια θα μπορούσε να ανήκει σε έναν διδάσκαλο του δόγματος του Lama Dashi-Dorzho Itigilov.

Ο Dashi-Dorzho Itigilov ήταν ένας Lama της Θιβετιανής Βουδιστικής σχολής και είναι γνωστός γιατί μετά τον θάνατό του, το σώμα του δεν υπέστη καμιά φθορά, όπως αναφέρουν οι Mongolia Times.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.