Ένα - ένα τα υψηλοαμοιβόμενα στελέχη του δικομματικού συγκυβερνητικού συνοθυλέματος, σπεύδουν να υποβάλλουν παραιτήσεις λίγο πριν το άνοιγμα των καλπών της Κυριακής.
Μόλις χθες άλλοι δύο "πρόεδροι" επικαλούμενοι "προσωπικούς λόγους", κοινώς " την έκαναν".
Πρόκειται για τους κκ Γιώργο Δημαρά γενικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής και Κωνσταντίνο Λουρόπουλο πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ)

Να θυμηθούμε πως πριν αναλάβει καθήκοντα προέδρου στην ΕΕΤΤ, ο κ. Λουρόπουλος ήταν διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ, απ' όπου παραιτήθηκε όταν ολοκληρώθηκε η πώληση του 33% του Δημοσίου στην Emma Delta.
Γενικότερα, θεωρείται άνθρωπος με εξαιρετικές σχέσεις με το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, όπως φαίνεται και από τις θέσεις που ανέλαβε...
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.