Ήταν αναμενόμενο. Περιμέναμε τους καναλάρχες και τα ντόμπερμάν τους να υψώσουν τοίχους στην αντικειμενική ενημέρωση του ελληνικού λαού, εκτός αν λάβουν διαβεβαιώσεις ότι θα ρυθμιστούν τα χρέη τους και διατηρηθούν τα προκλητικά προνόμια που τους διασφάλισαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις της διαπλοκής.
Και ενώ δεν τολμούν (1η μετεκλογική μέρα) ακόμα να ρίξουν χολή προκειμένου να διαπραγματευτούν τις ελεεινές προνομίες και κλοπές (παράνομη κατοχή αδειών εκπομπής) δείχνουν με οδηγό το "καρότο και μαστίγιο" πως θα παίξουν το σενάριό τους.
Εμετικοί όπως πάντα.........
Οι προσδοκίες φυσικά απευθύνοντες στη νέα κυβέρνηση, που περιμένουμε να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε. Απαραίτητη προϋπόθεση να αισθανθεί ο Έλληνας ότι θα σταματήσουν να υφίστανται οι διαφορετικές ταχύτητες στους πολίτες και τα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Δεν μας νοιάζουν οι απειλές των ΜερκελΣόιμπλε, ούτε οι μ@@@@ς Σαμαρά και των συναυτώ.
Θέλουμε πίσω την αξιοπρέπειά μας και την αίσθηση δικαίου ..... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ !!!!

Και για να θυμόμαστε:
Ο Τσίπρας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Διαρκές Συνέδριο του κόμματός του, ανάφερε για τα ΜΜΕ ότι μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα ενεργοποιήσει τις διατάξεις των νόμων, οι οποίες:
(α) επιτρέπουν στην Τράπεζα της Ελλάδος ή στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές να διενεργούν ελέγχους για την προέλευση της χρηματοδότησης των επιχειρήσεων ενημέρωσης, και
(β) ισχύουν για όλες τις Ανώνυμες Εταιρείες και προβλέπουν ότι μια ζημιογόνα επιχείρηση δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί επ’ αόριστον χωρίς να ανακεφαλαιοποιείται.

Διαγωνισμός για τις άδειες

Επίσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι θα προκηρυχθεί από μηδενική βάση διαγωνισμός για τις άδειες λειτουργίας ΜΜΕ.
Στο πεδίο των δημοσίων συμβάσεων, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα αναθεωρήσει το θεσμικό πλαίσιο που τις διέπει, σεβόμενη την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία.
«Ενισχύουμε τους θεσμούς κοινωνικού ελέγχου, διαφάνειας και δημοσιότητας σε όλα τα στάδια, αυστηροποιούμε τους όρους σχεδιασμού και εκτέλεσης των δημοσίων συμβάσεων, διαμορφώνουμε αντικειμενικό και διαφανές θεσμικό πλαίσιο διεξαγωγής των δημοσίων διαγωνισμών και βάζουμε τέλος στις Φωτογραφικές προκηρύξεις» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.