Γκρίνια και κατήφεια έχει πλακώσει στο πολιτικό γραφείο του τέως υπουργού υγείας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Λυκουρέντζου, ο οποίος έχοντας πει «Ναι σε όλα» τα μέτρα της μνημονιακής συγκυβέρνησης, μετά βίας πλησιάζει καφενεία και πλατείες της Αρκαδίας. 
Για το λόγο αυτό κάθεται με ένα τηλέφωνο στο χέρι καλώντας τους ψηφοφόρους, οι οποίοι μόλις τον ακούν ξεσπούν λέγοντας: «Ανδρέα, τώρα μας θυμήθηκες, όταν ψήφιζες τα μνημόνια δεν μας τηλεφωνούσες να μας ρωτήσεις!, Τον ΕΝΦΙΑ εσύ θα μου τον πληρώσεις;». 
Ο ίδιος βλέποντας ότι βρίσκεται σε αδιέξοδο εξαιτίας της μνημονιακής του στάσης, έχει τις τελευταίες ημέρες αλλάξει τακτική και ζητάει συγνώμη από τους Αρκάδες, απαντώντας ότι δεν ήθελε να τα ψηφίσει, αλλά η κομματική γραμμή του το επέβαλε και έχει μετανιώσει. 

Ειλικρινά οι Νεοδημοκράτες θα μας τρελάνουν εντελώς.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.