Επαληθεύθηκε για άλλη μια φορά ο "ακτιβιστής" που έγκαιρα ενημέρωσε για "μούφα" προσαγωγή ατόμου, με μοναδική κατηγορία ότι έμοιαζε της Αγγελικής Σπυροπούλου, πιθανής συνεργάτιδος του Χριστόδουλου Ξηρού (ΕΔΩ).

Όπως αποδείχθηκε πλέον ουδεμία σχέση έχει το νεαρό κορίτσι που προσήχθη για εξακρίβωση στοιχείων με την Αγγελική, από τις πολυπληθείς αστυνομικές δυνάμεις που "εξεστράτευσαν" στη Επανομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας η γιγαντιαία κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων στην Επανομή (ασφαλίτες, άνδρες της αντιτρομοκρατικής, αστυνομικοί, δικυλιστές ΔΙΑΣ, περιπολικά αλλά και πυροσβεστικά και ασθενοφόρα) οφείλεται σε λάθος πληροφορία που είχαν.
Τελικά το μόνο που "επιτεύχθηκε" είναι μια ακόμη γκάφα δημοσιογράφων από τα μεγαλοκάναλα και μεγαλοραδιόφωνα που βιάστηκαν  να μεταδώσουν μια "μούφα" είδηση.  Νάταν μήπως η πρώτη φορά ;;;

ΥΓ. Ευχαριστούμε τους φίλους από την Επανομή που φρόντισαν να μας ενημερώσουν έγκαιρα και έγκυρα.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.