"Θέλω να σας ανακοινώσω ότι από αυτή τη στιγμή υπάρχει κυβέρνηση στη χώρα. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός θα μεταβεί σήμερα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να ανακοινώσει το κυβερνητικό σχήμα", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σημειώνεται πως ο κ. Τσίπρας θα μεταβεί στις 15:30 στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει διερευνητική εντολή.

"Εμείς εκτελέσαμε την εντολή του ελληνικού λαού. Ενωμένοι οι Έλληνες να προχωρήσουμε σε μία καινούρια ημέρα" πρόσθεσε ο Π. Καμμένος, ενώ ρρωτηθείς για το αν υπάρχειπρογραμματική συμφωνία, απάντησε πως "υπάρχει συμφωνία αρχών".

Η συνάντηση μεταξύ του νέου πρωθυπουργού και του κ. Καμμένου, στα γραφεία της Κουμουνδούρου διήρκεσε πάνω από μισή ώρα. Οι δύο αρχηγοί δεν έκαναν δηλώσεις πριν την έναρξή της, παρά τον καταιγισμό ερωτήσεων εκ μέρους των δημοσιογράφων, ενώ στα πρόσωπα και των δύο ήταν εμφανή τα σημάδια της χαράς και της κούρασης.

Μιλώντας στο ΑΜΠΕ νωρίτερα ο κ. Καμμένος εκτίμησε ότι θα προχωρήσει η συγκρότηση της κυβέρνησης και δήλωσε ικανοποιημένος για το αποτέλεσμα, επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έδωσαν την εκλογική μάχη.

Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.