Οι εκλογές στις 25 Γενάρη είναι οι κρισιμότερες από το 1974. Δεν είναι εκλογές εναλλαγής των δυο κομμάτων της εξουσίας όπως ξέραμε μέχρι σήμερα. Αυτές οι εκλογές σηματοδοτούν την κατάρρευση ενός φαύλου ,διεφθαρμένου και άθλιου πολιτικού συστήματος που ευθύνεται για τη σημερινή καταστροφή της χώρας. Και δεν εννοώ μόνο την οικονομική, αλλά και την ηθική παρακμή που διάβρωσε στο πέρασμά της κάθε ηθική αξία, θεσμών και ανθρώπων .

Και ενώ το πολιτικό σύστημα βγάζει τον επιθανάτιο ρόγχο, εξαπολύει ταυτόχρονα επίθεση από ξηρά, αέρα και θάλασσα σε όλα τα τμήματα της κοινωνίας για να τα τρομοκρατήσει και να τ αναγκάσει γονυπετή να συρθούν στις κάλπες για να τους ψηφίσει. Με τέτοια ανήθικη εκστρατεία λοιπόν, στοχεύουν περισσότερο στο κομμάτι εκείνο του πληθυσμού, που μόνη πρόσβαση στην πληροφόρηση είναι στα βρωμοκάναλα του καθεστώτος. Αυτά τα τμήματα είναι οι κάτοικοι των απομακρυσμένων χωριών και πόλεων, είναι οι συνταξιούχοι, και οι αγράμματοι που είναι περισσότερο ευάλωτοι στην παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία.

Δεν είναι μόνο οι απειλές για γκρέξιτ, χρεοκοπία αποταμιεύσεις συντάξεις, συμφορά !! κλπ  Είναι και για την αποσταθεροποίηση της χώρας, καθώς επίσης και αυτής ακόμη της αποστεωμένης δημοκρατίας. Έχουν ξεπεράσει κάθε όριο και είναι αποφασισμένοι να το τραβήξουν κι άλλο Πέφτουν !!! Φεύγουν !! Το ξέρουμε κι εμείς Το ξέρουν κι αυτοί!

Γι αυτό και όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε για τις εκλογές, η τρομοκρατία θα εντείνεται και είναι πολύ πιθανόν να δούμε ακόμη και φαινόμενα εθνικής και οικονομικής αποσταθεροποίησης προκειμένου να φοβίσουν ακόμη περισσότερο τον λαό. Είναι όλα πιθανά και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και ψύχραιμοι. Το σύστημα είναι αποφασισμένο να εμποδίσει πάση θυσία την παράδοση της κυβέρνησης στον ΣΥΡΙΖΑ. Πέρα όμως από την τρομοκρατία και την ψυχολογική βία που ασκούν στην κοινωνία, σχεδίασαν να την παγιδεύσουν και με διάφορα ευκαιριακά κομματικά σχήματα και πολιτικά απολιθώματα, όπως το Ποτάμι και ο ΓΑΠ που είναι σαρξ εκ της σαρκός του συστήματος . Αυτά τα κόμματα δεν έχουν απολύτως καμία διαφορά σε κανένα θέμα από την συγκυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου. Μην παγιδευτείτε λοιπόν από την υποκριτική φωνή του Παπανδρέου που προσπαθεί απο θύτης να εμφανιστεί σαν θύμα, να σας προσεγγίσει συναισθηματικά, να σας υφαρπάξει την ψήφο και ν' αποκρύψει την εγκληματική του ευθύνη για την είσοδο του ΔΝΤ στην χώρα μας. Ας μην ξεχνάμε ότι ήταν ο ίδιος που είχε το πιστόλι στο τραπέζι και απειλούσε τις αγορές, αλλά τελικά το έβαλε στον κρόταφο των βουλευτών του και της κοινωνίας.

Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα, έχασε πλέον την ικανότητα να φοβίζει. Μπορεί αυτές τις μέρες να παίρνει τις πιο αιμοβόρες αποφάσεις της θητείας του πάνω στην παραπληροφόρηση και την τρομοκρατία, αλλά είναι γυμνό από επιχειρήματα, ισχύ και δύναμη επιβολής. Έχει καταντήσει περίγελο κι έτσι θα πέσει !! Κατάπτυστο μισητό και χλευασμένο από τον λαό!!

Φτού σας !



Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

1 comments:

  1. γεώργιος παπανδρέου; Ποιος είναι πάλι ετούτος; Μήπως ο επονομαζόμενος "ζαβό", αρχηγός του κόμματος ΚΙ.ΖΑ.ΔΗ.ΣΟ. ; (Κίνημα Ζαβών Δημοκρατών Σοσιαλιστών) ;
    Το ζήτημα μ΄αυτούς είναι μόνο ένα, αν στις εκλογές θα πάρουν τα παπάρια μας ή τα παπάρια τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.