Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι τρεις εργαζόμενοι που δικάζονταν για δεύτερη φορά για τη συμμετοχή τους σε συγκέντρωση κατά του Φούχτελ.
Πρόκειται για δύο δημοτικούς υπαλλήλους, τον Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο και τον εκπαιδευτικό και περιφερειακό σύμβουλο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Θανάση Αγαπητό.
Οι δύο συνήγοροι έκαναν λόγο για απαράδεκτη έφεση που άσκησε ο εισαγγελέας, αφού οι δύο κατηγορούμενοι είχαν κριθεί αθώοι στην προηγούμενη δίκη. 
Κατηγορούνταν για διατάραξη κοινής ειρήνης, παράνομη βία και απόπειρα επικίνδυνης σωματικής βλάβης. Επιπλέον ο Θανάσης Αγαπητός κατηγορούνταν και για απείθεια.
Τελικά το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Θεσσαλονίκης έκρινε αθώους τους Σαράντη Αρβανίτη και Θωμά Κυρατζόπουλο και Θανάση Αγαπητό.
Νωρίτερα, εργαζόμενοι που συμπαραστέκονται στους συναδέλφους τους ανήρτησαν πανό έξω από τα δικαστήρια.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.