Με αφορμή την αυριανή κινητοποίηση (Σάββατο 14/3 στις 12 μμ στο παλιό Δημαρχείο) στην κεντρική πλατεία της Επανομής ενάντια στις κεραίες κινητής τηλεφωνίας ο επικεφαλής της παράταξης Συμπολιτεία Θερμαϊκού Σπύρος Κουζινόπουλος μίλησε στο Κόκκινο 93.4, στην εκπομπή του Απόστολου Λυκεσά, για το θέμα που έχει δημιουργηθεί με την τοποθέτηση κεραιών σε ευαίσθητους χώρους του δήμου (σχολεία, νηπιαγωγεία, γυμναστήρια, γυμνάσια κλπ)

Ζητά από την διοίκηση του δήμου αλλαγή της πολιτικής και αντιμετώπισης απέναντι στις εταιρείες ώστε να κινηθεί δυναμικά με άμεσο στόχο την απομάκρυνσή τους καθώς και από την κυβέρνηση να αλλάξει το θεσμικό πλαίσιο για την λειτουργία τους.

Όλη η ηχογραφημένη συνέντευξη:
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.