Όταν είσαι δημοτική αρχή εδώ και επτά ακριβώς μήνες, δεν έχεις κάνει το παραμικρό για τον τόπο σου όλο αυτό το διάστημα (απεναντίας προσπαθείς να «ξεφορτωθείς» δημοτική περιουσία, όπως με τον Ποταμό και το ακίνητο στην Επανομή), τότε είναι λογικό να κάνεις «μνημόσυνο με ξένα κόλλυβα».

Διότι, πως αλλιώς να εξηγήσουμε τη χτεσινή ενέργεια του δημάρχου Μαυρομάτη και δύο αντιδημάρχων του να σπεύσουν και να φωτογραφηθούν με κάποια παιδιά, μέλη του Αίαντα, την ώρα που φύτευαν λουλούδια στη νησίδα του Δημαρχείου; Τη στιγμή μάλιστα, που ο δήμος δεν είχε την παραμικρή συμμετοχή στην πρωτοβουλία αυτή, καθώς, όπως διαβάζουμε στο Tsounami, «το Δ.Σ. του Συλλόγου αγόρασε τα μισά φυτά και τα υπόλοιπα ήταν προσφορά του Γεωπονικού κέντρου Περαίας ο ιδιοκτήτης του οποίου είναι και φίλος του Συλλόγου».

Αν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοί του αντί να τρέχουν για να φωτογραφίζονται, ώστε να δείξουν ανύπαρκτο «έργο», κάθονταν να σκεφθούν πως θα βελτιωθεί η άθλια κατάσταση στο δήμο Θερμαϊκού, τότε ίσως πρόσφεραν κάτι σ’ αυτό τον εγκαταλειμμένο τόπο. Ο οποίος δεν σώζεται με γιορτές, πανηγύρια και φωτογραφίσεις, αλλά με σοβαρό προγραμματισμό και την επιστράτευση όλων των δυνάμεων του τόπου μας. Καθώς και με την ουσιαστική στήριξη πρωτοβουλιών, όπως αυτή που είχε η πρόεδρος του Αίαντα, Σταυρούλα Χατζηθεοδώρου, στην οποία αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

ΥΓ. Επειδή πάντα το συγκεκριμένο παρκάκι το θυμόμαστε φυτεμένο με εποχιακά λουλούδια θα πρέπει να μας πληροφορήσετε κύριοι της διοίκησης αν έχει καταργηθεί η υπηρεσία πρασίνου του δήμου, γιατί παραμελημένα είναι και άλλα παρόμοια σ' όλο τον δήμο.
Axact

Ακτιβιστής

Μπορείτε να επικοινωνήσετε σχετικά με το παρόν άρθρο ή οτιδήποτε σχετίζεται με την ιστοσελίδα του "ακτιβιστή" ή ακόμη και για άρθρα ή απόψεις σας που επιθυμείτε να δημοσιεύσουμε στο email: chrivanovits@gmail.com

Προσθέσετε το σχόλιό σας:

0 comments:

Παρακαλώ αφήστε το μήνυμά σας. Προσπαθήστε να σχολιάζετε χωρίς προσβλητικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς. Σχόλια που θα θεωρηθούν συκοφαντικά ή θα περιέχουν βωμολοχίες θα απορρίπτονται.